EL PALAU DE FORNA





Forna, un poble amagat entre dues comarques. La Safor i La Marina Alta. Ubicat a les estribacions de la Serra de l'Almirall i obert a la plana d'Oliva.

Es tracta d'un poble, de només 88 habitants, que forma municipi amb el de l'Atzúbia. La seua localització la podríem definir com immillorable. Un emplaçament extraordinari i estratègic, amb una xicoteta vall fèrtil oberta a la Mediterrània per l'Est.

El Castell-Palau de Forna, situat al capdamunt del poble, esdevé el seu skyline particular. Un palau fortificat datat el segle XV que ofereix al visitant la possibilitat de conéixer els llenços de muralla i les torres en la seua altura original.


No obstant, el secret millor guardat resideix al seu interior. En forma de grafits medievals, els murs del Palau de Forna s'omplin de motius decoratius, arquitectònics i constructius, així com de motius distrets i ociosos dels habitants que un dia hi van viure i hui resten oblidats.

De la mà de les nostres visites guiades et convidem a descobrir els seus increïbles grafits. Una aposta diferent en la que podreu palpar i sentir la història d'aquest minúscul i deliciós patrimoni.

Vos esperem a totes i a tots. Obrim tot l'any.




···························································


      INFORMACIÓ ÚTIL:

Horaris d'obertura (tot l'any excepte ESTIU):

Diumenges i festius
-De 10:00h a 14:00h

*Excepte 24,25, 26 i 31 de desembre - 1, 5 i 6 de gener - 1 de maig TANCAT

Preus públics:

-Públic General 3,00 €
-Xiquetes i xiquets 2,00 €

Reserves i més informació:

Tel. 636 591 508



···························································